Uendelig gråd

Kolik barn

Langvarige skrigeture hos et spædbarn, som ikke forsvinder hvis barnet får tilbudt mad, skiftet ble eller bliver trøstet, kaldes spædbarnskolik. Hvert tiende barn får kolik. Kolik forsvinder som regel, når barnet er omkring 3 måneder gammelt. Der findes ingen forklaring på kolik og tilstanden kan ikke behandles. 

http://www.sygeboern.dk/sygdom/kolikBørn der oftest græder 3 timer om dagen eller mere, kategoriseres som som kolikbørn.

Det var den besked jeg fik, da vi var til 5 ugers undersøgelse og jeg i al utilstrækkelighed spurgte lægen til råds. Vores kære Saga , græder ustandseligt hver eneste aften. Man skulle tro at barnet kan klokken, for det er omkring samme tid hver eneste dag, at skrigeriet starter. Vi runder kl 19 plus minus og på en god dag er hun stoppet inden kl 23!

Uanset hvad vi gør , eller tilbyder hende , så græder hun. Oftest ligner hun en der har ondt i maven, hun presser, laver flitsbue , krummer sig sammen og falder til ro ved baby massage og Eller Cyklen med benene. Kort pause også starter vi forfra! Jeg ved ikke helt om jeg tror på titlen kolik barn. Ondt i maven barn. Eller for meget stimuli barn. Men noget er der galt.

Utilstrækkeligheden er ulidelig. Mit moderhjerte runger af dårlig samvittighed og afmagt, for jeg som burde kunne stille noget op, kan ej heller gøre noget godt nok til at det lille menneske finder ro!

Nu har vi forsøgt os med anden modermælkserstatning , i håb om det vil hjælpe. Derudover er vi i samråd med lægevagten i lørdags, opstartet på movicol efter manglende bleer med aff. Så håber vi at hendes lille mave kan få ro.

Du kan læse mere om vores ammeforløb her ➡️ Ammestatus

Nogle gode fifs til baby der er utrøstelig?

Tak fordi du læste med 😊

//Alexandra

View this post on Instagram

Vi har nogle lange dage herhjemme for tiden, med mavekneb! Vi supplere med flaske , fordi lillesøster ikke kan blive mæt ved hendes mor længere. Jeg banker mig selv oveni knolden af frustration, for jeg vil jo gerne kunne give mit barn og jeg selv den oplevelse af , at kunne amme så længe som muligt ! Øv hvor er det bare træls at være i for os begge🤦🏽‍♀️ en god mor sidder ikke i brysterne, det ved jeg. Men vi nød jo begge nærværet , roen og mælkekomaen. Nå men vi gør hvad vi kan for det måske lykkedes , resten kommer vel med tiden , eller hvad ? 🤞🏼🤞🏼 . . . #tabu #jegvilosseamme #nederen #marenmalkeko #amning #øv #babygirl #sagaminsaga #lillesøster #mavekneb #kiropraktor #mælkebombe #masserefødder #cyklermedben #flaskebarn #irriterende #frustrende #ønskeamning

A post shared by Alexandra Bo Nielsen (@alexandrabonielsen) on

3 comments / Add your comment below

  1. Åh stakkels Saga (Smukt navn). OG stakkels mor og far. Det er ulideligt. Håber snart i er på den anden side. Har i prøvet at holde pause med d-dråber?
    I har sikkert prøvet alt.
    Kæmpe krammer

    1. Mange tak, det har vi brugt for – eller jeg, far er ikke helt god nok. Så jegvm står meget med hende selv 😴 Det har vi prøvet ja, og hun får hvad sp anbefaler , lactocare. ❤️

Skriv et svar