Om Bloggen

Mit navn er Alexandra Bo Nielsen

// aka etstrejfafuperfekt.

Velkommen til min personlige blog, hvor tanken er at jeg vil dele ud af særlige øjeblikke, oplevelser , kreativitet og om kunsten at finde sig selv i en hverdag, der hurtigt kører på autopilot i dagsstrukturer, altså det vi plejer at gøre og hvordan vi forener dette, til at være netop vores liv.

Sammen med min Kæreste Nikolaj og vores sammenbragte familie bor jeg nær Kolding – Syddanmark i et byhus på 128 kvm, som han, hans far og en håndfuld håndværkere har renoveret og bygget ud fra ydervæggene, til nu at være et ret fantastisk hus, der danner rammen for vores hverdag.

Bloggen vil komme til at rumme et bredt spektre af fortællinger, holdninger, oplevelser og emner – fordi jeg er et menneske der har fingerne i mange ting og ikke mindst projekter, fordi jeg lever efter, at udvikle mig og afprøve mest muligt – sådan at jeg finder vejen til det bedst mulige liv.

Etstrejfafuperfekt

Et navn der belyser min holdning til livet og hovedsageligt det jeg stræber efter. For mig er det kun mig selv, der kan definere hvad der er perfekt. Formentligt er begrebet forskelligt for alle. Uanset hvad briller vi ser livet med. Der hvor jeg kommer fra og hvad jeg er vokset op i og hvad der fylder mine værdier, er ikke et perfekt billede af livet. Og hvad sådan et kan indeholde. Men min baggrund og min opvækst har bidraget til, at jeg er ligenetop hvad jeg gerne vil være – nemlig mig.

Jeg håber at netop du vil følge med i vores lille univers og ikke mindst deltage undervejs i bloggens udformning, med dine kommentarer og egne beretninger , så jeg på den måde også kommer til at kende lidt til dig og dine<3

“We only live ones – live free”

Læs lidt mere om hvorfor du skal følge med lige netop her på bloggen her: http://etstrejfafuperfekt.momster.dk/2019/07/25/so-far-so-good/

Tak fordi du læste med 🙂

//Alexandra