Den søde ventetid

 

…”Med graviditet følger der alverdens. Overflod af følelser, kærlighed, frygt, månedlige lange smerter i livmoderen, fordi det vokser så stærkt. Undersøgelser i bane vis og scanninger, hvis man er så uheldig at løbe ind i komplikationer som jeg gjorde. Sygemeldinger…”

I Forlængelse af mit opslag omkring overtro og røverhistorier vedrørende graviditet forleden dag; kan læses her ➡️ Overtro og Røverhistorier.. Så ved vi alle sammen, eller ihvertfald os der har prøvet det. At en graviditet ikke kun er fantastisk.

Det er en pige.

Jeg ramte torsdag uge 36+0 / 90% af min graviditet, hvilket i sig selv jo er fantastisk. Lige om lidt er Lillesøster færdigbagt. Klar til den store verden og ikke længere under kategorien, for tidlig født hvis det skulle ske før mit Pks.

Jeg er også nået dertil, hvor Lillesøster fylder godt i maven- inklusiv lidt ekstra. I graviditeten med min søn, oplevede jeg ikke i den grad af sure opstød og mængden af mavesyre som jeg har denne gang. Hertil ville nogle påstå, at det er fordi jeg venter en pige og hun helt sikkert har meget hår. Det var ihvertfald bla. Den kommentar min søster kom med, da jeg tidligere idag snakkede i telefon med hende.

Stædig.

Jeg er typen der ikke giver folk ret, bare fordi de tror de har det. Jeg har nu alligevel måtte overgive mig til den pakke tyggetabletter hun købte for flere uger tilbage. Da hun i alt hendes påståelighed, næsten stampede i jorden på apoteket, fordi hun mente de blev nødvendige. Tabletterne kan købes her ➡️ https://www.med24.dk/alminox

Jeg har i min graviditet kunne sove indtil for et par dage siden. Hele natten uden at tisse , hvis jeg stoppede med at drikke kl 21. Og selvfølgelig sørgede for at tisse 2 gange inden sengetid, halleluja! Jeg oplever nu også stikkende, nivende, ubehagelige plukveer. Mange af dem og et belastet bækken, når jeg ihærdigt forsøger at vende mig i vores seng.

I nat måtte jeg op for fulde gardiner. Jeg skulle tisse allerede 00:30, gik i seng kl 23, tissede lige inden. Da jeg havde ordnet det, måtte jeg ud i køkkenskabet og knække en tyggetablet ud og i al forfærdelighed tygge den, fordi jeg oplevede uovervindelig meget sureopstød. En var ikke nok, jeg tyggede 3 stk. Sørme om jeg igen kl 04:30 ikke skulle tisse igen. Og tygge 3 mere ! Ih de er så ulækre. Konsistensen i tænderne er bare ubehagelig . Jeg måtte dog erkende at de hjalp. Så blev jeg udover tisseriet vækket , som nok flere andre pga. Lyn og torden og mor her ud af sengen og lukke diverse vinduer, slukke kontakter til fjernsyn og igen lige tisse. Sørme så om Shawn ikke vågnede kl 06. 🤦🏽‍♀️😅

Spytpotte

Jeg måtte give mig. Det er som om jeg mister lidt af mig selv når jeg skal erkende at hun har ret! Men det fik hun idag da jeg snakkede med hende. Vi grinte af situationen og jeg fik slynget ud at jeg måtte anskaffe mig en spytpotte, hvis de sure opstød og mængden af mavesyre, fortsatte med at blive værre. Åh Gud hvor jeg nu ser frem til at den længe ventede mave, bliver nogenlunde sig selv. Så jeg kan mærke effekten af 2 stk velfungerende lunger, der kan folde sig helt ud og ikke længere bliver belastet af vores 18 trappetrin til førstesalen.

Endnu mere glæder jeg mig til, at byde velkommen til endnu et lille menneske af mine og bruge tid på, at lære hende at kende og sammen starte vores nye familiebillede🥰 !!

Tak fordi du læste med.

//Alexandra

“We only live ones – live free “

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar